Menu Sluiten

Kassasystemen


Kassasystemen

Wat meer informatie over kassasystemen.

Een kassa-automaat is een integraal onderdeel van elk detailhandelsbedrijf. Ze voert niet alleen transacties uit, maar doet ook stortingen, verkoopt producten en verwerkt bank- en kredietkaarttransacties. Een kassa-automaat is ook een goede investering om snel extra geld te verdienen, omdat de initiƫle investering vrij laag is. Voordat u echter een kassasysteem in uw winkel installeert, is het van cruciaal belang dat u begrijpt hoe het werkt.

Zoals alle machines werken kassasystemen tegenwoordig meestal elektronisch. Om de zaken op orde te houden, beheert een computer de transactie-informatie, rapporteert deze aan de verkoopmedewerker, en vervolgens aan de eigenaar of het bedrijfsmanagement als de winkel een wachtwoord-beveiligde klantendatabase heeft. De verkoopmedewerker gebruikt dan de machine om de vereiste informatie in te voeren. Dit kan gaan om producthoeveelheden, beschrijvingen, prijzen en namen voor de facturering. Als een werknemer toegang heeft tot de klantendatabase, kan hij de computer ook gebruiken om de gegevens in te voeren.

Een kassasysteem is een systeem, programma of software waar de kassa op draait. Er zijn veel verschillende leveranciers die kassasystemen leveren. Elk kassasysteem heeft unieke eigenschappen.In tegenstelling tot traditionele kassasystemen kan een nieuw type kassa, een EZ-pass terminal genaamd, echter gebruik maken van gezichtsherkenningssoftware om de vingerafdruk van een klant te scannen. Met dit systeem kan de winkel kassabonnen uitschrijven zonder dat er streepjescodes nodig zijn. Streepjescodes zijn berucht om hun slechte werking, omdat ze zo gemakkelijk in elkaar te steken zijn. EZ pass terminals daarentegen hebben dit soort omslachtige en dure barcode-apparatuur niet nodig.

Zoals hierboven vermeld, gebruiken EZ pass terminals geen papieren tickets als betaling. In plaats daarvan gebruikt het gezichtsherkenningssoftware om de waarde van elke kaart te bepalen. Het verschil tussen traditionele kassasystemen en EZ pass transacties ligt in de manier waarop de transacties worden verwerkt.

Bij traditionele systemen betaalt een klant door een biljet in een gleuf te steken. Bij EZ-pass transacties daarentegen hoeft de klant alleen maar op een plastic toetsenblok van de machine te drukken en het te kopen bedrag in te voeren. Bij deze transacties hoeven kaartbetalingen niet meer handmatig te worden geregistreerd.

Info over kassasystemen

Gegevens over Kassasystemen

Kassasystemen.

Als het gaat om de aankoop van de beste kassasystemen, moeten klanten ervoor zorgen dat ze te maken hebben met gerenommeerde bedrijven die hen kan voorzien van een top kwaliteit product. Aangezien er veel verschillende soorten POS-systemen, zullen sommige winkels hun klanten kortingen bieden als ze deze producten te kopen van hun eigen bedrijf. Enkele van de verschillende soorten POS-systemen zijn veeg kaartlezers, swiper barcode lezers, touch screen lezers, en magneetstrip lezers. Elk van deze producten heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Elk type POS systeem of kassasysteem is gericht op het tegemoetkomen aan de juiste behoefte van de winkelier.Een kassasysteem is slechts zo effectief als de functies die het bevat, dus het is belangrijk om een POS-systeem te vinden met de functies die het meest effectief zullen zijn voor de behoeften van het bedrijf.

Meer info over kassasystemen nu op sercu-kassas.be.

Tags

Black Box Kassa | Elektronische Kassa | Geregistreerde Kassa | Kassasystemen | Klein Gamma Kasregisters | Partner Kassasystemen |